2 hardloopevenementen in de maand januari in Venray

Graag maken wij uw attent op onderstaande hardloopevenementen in Venray.

Peel en Maas TV scholierenloop basisscholen, zaterdag 28 januari 2017

Op zaterdag 28 januari zullen de leerlingen van de scholierengroepen 1 t/m 8 van de verschillende basisscholen uit de gehele regio in de scholierenloop gaan strijden voor de verschillende titels in een wel heel speciale loop met veel nevenactiviteiten. Wederom zijn de estafettes voor teams bestaande uit jongens (maximaal 2) en meisjes per leeftijdsgroep opgenomen. Om mee te doen aan de estafettes, moet je wel ook individueel mee hebben gedaan (a โ‚ฌ 2,50). De wedstrijden starten om 11:30 uur. Inschrijven voor de scholierenloop kan vanaf begin januari 2017 via de basisschool gebeuren.

Extra trainingen: op de zaterdagen 14 en 21 januari worden extra trainingen gehouden voor de schooljeugd. Start om 10:00 uur bij Perdstal, Kempweg 164.

De deelname is gratis en je hoeft je daarvoor niet aan te melden.

Veldlopen op zondag 29 januari 2017.

De VLAKWATERCROSS maakt deel uit van het ProfCore-Limbra-Cross-Circuit, waaraan een negental Limburgse en Brabantse verenigingen deelnemen. Net als vorige jaren lopen de wedstrijdatleten en de recreanten gezamenlijk een korte en lange cross. Op zondag 29 januari start om 10:30 uur de lange cross. Om 11:30 start de WIVO- korte cross. Deze gezamenlijke lopen van wedstrijdatleten en recreanten, maakt het deelnemersveld veel groter en biedt dus meer strijd. Er zullen afzonderlijke klasseringen worden opgemaakt voor de diverse categorieรซn.

Om 12:25 uur starten de Jumbo-Winters-jeugdlopen. Ook jongens en meisjes die geen lid zijn van een atletiekvereniging mogen meelopen.