Berden Mode steekt bestuur Venrayse Singelloop in het nieuw!

Berden Mode Venray heeft het bestuur van de Venrayse Singelloop in het nieuw gestoken. Uit handen van Roland Bloemen werden mooie overhemden met opdruk overhandigd aan het bestuur.

Berden Mode is in Venray al vele jaren hét vertrouwde adres voor damesmode, herenmode en lingerie van de beste modelabels.

Over drie verdiepingen vindt u een ongekend en verrassend aanbod in kleding die u op het lijf is geschreven. Bij Berden Mode vindt u een outfit voor een feestje maar is ook de plek waar u kunt slagen voor uw dagelijkse kledingstijl.

Jong of “oud”, klassiek of modern bij Berden Mode zal u doen verbazen over ons brede, frisse en vernieuwend assortiment.
Laat u inspireren door het vakkundig team, zij begroeten u graag.

Wij, bestuur Venrayse Singelloop, zijn enorm blij met deze ondersteuning door Berden Mode Venray en zijn nu ook klaar voor de 4e editie van de Venrayse Singelloop die op 1 oktober gaat plaatsvinden.

v.l.n.r Ron Cup – Jill Swinkels – Brendan Rijsdijk – Michel Thomassen – Roland Bloemen – Bernard Tiggeloven– Alex Sanders (Bestuurslid Freddie de Vries ontbreekt op de foto).