Bouledrome al jaren een trouwe partner van de Venrayse Singelloop.

Zondag 6 oktober 2019 vindt de 6e editie van de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop plaats.

Ons land telt ruim 6,5 miljoen wandelaars. Vier miljoen hiervan noemen gezondheid en vitaliteit als reden om regelmatig te wandelen en in beweging te komen. Laat dit nu ook precies het doel van de Venrayse Singelloop zijn.

In 2015 hebben wij ons programma uitgebreid met wandeltochten zodat ook de vele wandelaars onder ons kunnen genieten van ons evenement in en rond het centrum van Venray.  Dat dit een juist besluit is geweest zien aan de groei van het aantal wandelaars.

2015: 292 wandelaars
2016: 368 wandelaars
2017: 565 wandelaars

2018: 638 wandelaars

Vanaf de eerste editie is Bouledrome Venray onze centrale rustplaats waar alle wandelaars kunnen genieten van een rustmomentje en waar men een kopje koffie, thee of soep kan kopen. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een muzikaal onthaal en zijn er voldoende sanitaire voorzieningen.

Heb jij je nog niet ingeschreven doe dit dan nu via https://www.venraysesingelloop.nl/inschrijving-wandeltocht/

Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving € 4,50 en bij daginschrijving € 6, =. Om drukte op deze dag zoveel als mogelijk te beperken vragen wij om gebruik te maken van de voorinschrijving. De voorinschrijving sluit op vrijdag 4 oktober om 18.00 uur.

Schrijf je je vóór vrijdag 20 september in dan krijg je jouw startbewijs thuis gestuurd. Van bovengenoemd inschrijfbedrag gaat 1/3 deel naar het goede doel. Dit jaar is ons goede doel wederom Stichting Leergeld. 

Na het uitlopen van de wandeltocht ontvangen de wandelaars, net als de hardlopers, de dik verdiende medaille.

Wandelcommissie Venrayse Singelloop