Gratis appels voor de wandelaars

Fruitbedrijf ‘t Volen verstrekt wederom appels aan de wandelaars die deelnemen aan de Venrayse Singelloop.

In 2015 hebben wij ons evenement uitgebreid met wandeltochten, genaamd Boot de Vocht wandeltochten. Sinds deze tijd kunnen de liefhebbers van de wandelsport ook deelnemen aan ons loopevenement en heeft men de keuze uit vier afstanden t.w. 5 -10 – 15 en 20 km.

Vanaf deze tijd ontvangen wij als organisatie appels van Fruitbedrijf ’t Volen. Deze gezonde versnapering delen wij uit aan de wandelaars. Dit jaar worden de appels allemaal uitgedeeld op de centrale rustplaats De Bouledrome.

Fruitbedrijf ’t Volen is een familiebedrijf en kent een lange geschiedenis. In 1998 werd het bedrijf en de winkel overgenomen door Jan, Jos en Jose Drabbels. Zij gingen verder onder de naam ‘Fruitbedrijf ’t Volen’. Jan en Jos zijn voornamelijk werkzaam tussen de fruitbomen en met al het andere werk op het bedrijf, Jose is vooral actief in de winkel en krijgt daarbij hulp van enkele vaste werknemers. Op dit moment worden op zo’n twaalf hectare grond verschillende rassen appels, peren, pruimen en blauwe bessen geteeld. Daarnaast is het assortiment in de winkel de afgelopen jaren flink uitgebreid met diverse groenten, fruit, kruiden, gedroogde vruchten en streekproducten.

Kijk voor meer informatie over onze trouwe sponsor op http://fruitbedrijfvolen.nl/bedrijf/

Heb jij je nog niet ingeschreven doe dit dan nu via https://www.venraysesingelloop.nl/inschrijving-wandeltocht/

Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving € 4,50 en bij daginschrijving € 6, =. Om drukte op deze dag zoveel als mogelijk te beperken verzoeken wij de wandelaars gebruik te maken van de voorinschrijving. De voorinschrijving sluit op vrijdag 5 oktober om 18.00 uur.

Van bovengenoemd inschrijfbedrag gaat 1/3 deel naar het goede doel. Dit jaar is ons goed doel Stichting Leergeld. Na het uitlopen van de wandeltocht ontvangen de wandelaars, net als de hardlopers, de dik verdiende medaille.

Wij zijn enorm blij met deze ondersteuning door Fruitbedrijf ’t Volen en hopen dat de wandelaars genieten van een heerlijk appeltje.

Wandelcommissie Venrayse Singelloop