Hoofdsponsor

Rühl Haegens en Molenaar is hoofdsponsor voor de Venrayse Singelloop 2017.

RHM.logo

Onze Hoofdsponsor aan het woord:

Op zondag 1 oktober 2017 staan het centrum en de singels van Venray in het teken van de Venrayse Singelloop. We zijn trots dat we voor de 4e keer, en tevens voor de komende drie jaar opnieuw hoofdsponsor zijn van dit mooie evenement.

Rühl Haegens Molenaar is een modern accountantskantoor. Wij verzorgen niet alleen de wettelijke verplichtingen van de ondernemer zoals de jaarrekening en fiscale aangifte. Wij gaan verder dan dat en ontlasten ondernemers volledig op administratief, financieel en fiscaal gebied. Dit fullservice-concept zorgt voor betere prestaties, omdat we de administratieve processen verbeteren en het inzicht in het bedrijf verhogen. Rühl Haegens Molenaar weet al 35 jaar als geen ander dat meer inzicht leidt tot meer winst.

Topsport Mensen in beweging brengen: dat is het motto van de Venrayse Singelloop. Dit motto sluit naadloos aan bij wat de adviseurs van Rühl Haegens Molenaar dagelijks doen, want ondernemen immers topsport.

Net als de coach van een topsporter zet onze adviseur een route uit naar het behalen van doelstellingen, vergelijkbaar met een trainingsschema. Wij noemen dat het jaarplan. En net als de coach die de tussentijdse prestaties van de sporter volgt en adviezen geeft om prestaties te verbeteren, volgen onze adviseurs tussentijds de resultaten van de onderneming en adviseren zij ondernemers om de gewenste doelstelling te behalen. Onze adviseurs vervullen daarbij proactief de rol van coach van de ondernemer. Dit alles met slechts één doel: succes als resultaat!

Sporten en ondernemerschap Beweging is gezond. Het vermindert stress, het maakt je hoofd leeg en creëert daarmee ruimte voor nieuwe ideeën. Met sporten leer je zowel winnen als verliezen. Sporten stimuleert het doorzettingsvermogen, wat een belangrijke eigenschap is van succes.

Hardlopen en wandelen zijn sporten voor iedereen en verbindt verschillende generaties. Wij vinden het belangrijk om onze eigen medewerkers en klanten letterlijk in beweging te brengen en te houden. De Venrayse Singelloop past perfect bij deze doelstelling en wij moedigen dan ook iedereen aan om deel te nemen. Om evenementen zoals de Venrayse Singelloop mogelijk te maken, is Rühl Haegens Molenaar al vanaf de eerste editie als hoofdsponsor aan de Venrayse Singelloop verbonden.

Namens Rühl Haegens Molenaar wens ik alle deelnemers aan de vierde Venrayse Singelloop veel trainingsplezier en veel succes toe!

Freddie de Vries AA adviseur | vennoot

Terug naar startpagina ⇑