Hoofdsponsor

Op zondag 3 oktober 2021 staat het centrum en omliggende singels van Venray voor de 7e keer in het teken van de Venrayse Singelloop. Rühl Haegens Molenaar is als sinds het begin al hoofdsponsor aan dit mooie evenement gekoppeld.

Rühl Haegens Molenaar richt zich als modern accountantskantoor niet alleen op de wettelijke verplichtingen van de ondernemer, zoals de jaarrekening en fiscale aangifte. Wij gaan verder dan dat en ontlasten ondernemers volledig op administratief, financieel en fiscaal gebied. Dit fullservice-concept zorgt voor lagere administratieve lasten en meer inzicht. Het optimaliseren van de administratieve processen speelt hierbij een belangrijke rol. Rühl Haegens Molenaar weet al 35 jaar als geen ander dat meer inzicht leidt tot een beter resultaat.

Topsport
Mensen in beweging brengen: dat is het motto van de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop. Dit motto sluit naadloos aan bij wat de adviseurs van Rühl Haegens Molenaar dagelijks doen, want ondernemen is immers topsport.

Net als de coach van een topsporter zet onze adviseur een route uit naar het behalen van doelstellingen, vergelijkbaar dus met een trainingsschema. Wij noemen dat het jaarplan. En net als de coach die de tussentijdse prestaties van de sporter volgt en adviezen geeft om prestaties te verbeteren, volgen onze adviseurs tussentijds de resultaten van de onderneming en adviseren zij ondernemers om de gewenste doelstelling te behalen. Onze adviseurs vervullen daarbij proactief de rol van coach van de ondernemer. Dit alles met slechts één doel: succes als resultaat!

Sporten en ondernemerschap
Beweging is gezond. Het vermindert stress, het maakt je hoofd leeg en creëert daarmee ruimte voor nieuwe ideeën. Met sporten leer je zowel winnen als verliezen, het stimuleert het doorzettingsvermogen, wat misschien we de meest bepalende eigenschap is voor ondernemers.

Wij vinden het belangrijk mensen in beweging te brengen en te houden. Daarom is Rühl Haegens Molenaar al vanaf de eerste editie als hoofdsponsor aan de Venrayse Singelloop verbonden.
Wij willen hier dan ook een voorbeeldrol in nemen en schrijven zelf jaarlijks minimaal 3 bedrijventeams in.

De directie en medewerkers van Rühl Haegens Molenaar wensen alle deelnemers aan de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop heel veel trainingsplezier en heel veel succes toe!

 

Terug naar startpagina ⇑