Praktische informatie

Parkeergelegenheid: Iedereen die naar de Venrayse Singelloop komt kan gratis parkeren in de garage van de Gouden Leeuw aan het Gouden Leeuwplein. Deze parkeergarage bevindt zich op ongeveer 100 meter van de start-/finish locatie. Deze parkeergarage is al vanaf 07.00 uur open. 

Start locatie: Schouwburgplein – 5801 BV Venray.

Het programma:  Klik hier voor ons programma

Startnummers hardlopers: De hardlopers die zich uiterlijk vrijdag 23 september hebben ingeschreven krijgen hun startnummer thuisgestuurd. Als je later hebt ingeschreven dan dient je het startnummer op zondag 2 oktober op te halen in de Schouwburg in Venray bij het wedstrijdsecretariaat.

Na-inschrijven kan op de dag zelf vanaf 9.00 uur tot een half uur voor aanvang van het onderdeel waar u aan deel wilt nemen. Kom a.u.b. op tijd! Het startnummer is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar.

Startbewijzen wandelaars: De wandelaars die zich uiterlijk vrijdag 23 september hebben ingeschreven krijgen hun startbewijs en inlegvel voor het wandelboekje thuisgestuurd. Als je later hebt ingeschreven dan dient men het e.e.a. op zondag 2 oktober op te halen in de Schouwburg in Venray bij het wedstrijdsecretariaat.

Startvakken voor de hardlopers: Voor de hardlopers zijn er 3 startvakken gemaakt t.w. rood, blauw en blanco. Rood voor de snelste lopers, blauw voor de iets minder snelle lopers en blanco voor de overige lopers. Op het startnummer bevindt zich een rode, blauwe, of blanco sticker die correspondeert met het desbetreffende startvak. 

Bestelde T-shirts: De bestelde T-shirts kunnen op het wedstrijdsecretariaat, in de schouwburg, worden opgehaald.

Omkleden en persoonlijke spullen: In de schouwburg is een (beperkte) mogelijkheid om je om te kleden en kunnen alle lopers hun persoonlijke spullen achterlaten in de bemande garderobe. Wij raden wel iedereen aan om waardevolle spullen thuis te laten. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekgeraakte spullen. Er zijn geen douches aanwezig. 

Hardloop- en wandelparcours: Klik hier voor ons parcours. Wij verzoeken de hardlopers en wandelaars om op het parcours te blijven en niet te gaan afsnijden, dit levert namelijk onnodige irritaties op.

Verkeersveiligheid: Tijdens de loop is de hele Venrayse singel eenrichtingsverkeer. Het verkeer rijdt over de rechter rijbaan en kan de singels dus linksom gebruiken. De lopers gebruiken de linker rijbaan en doen dit rechtsom. Ter markering worden op de dubbel doorgetrokken strepen welke op alle singels aanwezig zijn, pionnen geplaatst als afscheiding. Passeer in géén geval de doorgetrokken streep met de aangebrachte pionnen! Zorg er voor dat voor het overige verkeer geen lopers op de rechter rijbaan komen! In geval van een calamiteit waar hulpdiensten op het parcours moeten komen wordt verzocht deze hulpdiensten te allen tijde vrije doorgang te verlenen. 

Eerste Hulp Bij Ongevallen: Tijdens het evenement zullen sportartsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en een fysiotherapeut van sportgeneeskunde VieCuri aanwezig zijn.

Medaille: Na afloop ontvangen alle hardlopers en wandelaars een medaille.

Gastvrouwen: Tijdens het evenement zijn gastvrouwen aanwezig waar u eventuele vragen aan kunt stellen.

Programmaboekje: Het programmaboekje is in verkorte versie op onze website te vinden. Tijdens de Venrayse Singelloop delen we plattegronden uit van de route.

Kom op tijd: Wij verzoeken u vriendelijk om vooral ruim op tijd naar het Schouwburgplein te komen zodat u optimaal kunt gaan genieten van de sfeer aldaar.

Terug naar startpagina ⇑