Inschrijven Fysio Buitenlust Kidsrun

Inschrijven Fysio Buitenlust Kidsrun

Voorinschrijving:

Hallo hardloper,

U bevindt zich op de inschrijfpagina van de Venrayse Singelloop. Wat leuk dat u mee wilt doen aan de alweer de 5e editie van dit leuke, sportieve en gezellige evenement!

Omdat dit jaar het eerste lustrum is, is er een mooi speciaal en uniek hardloop- en wandelshirt gemaakt. Die kunt u met uw inschrijving bestellen. Wees er snel bij, want de eerste 500 inschrijvers kunnen dit jubileum shirt bestellen voor maar € 5,- (verkoopwaarde 15,95). De inschrijvers vanaf 501 kunnen dit shirt bestellen voor € 12,50.

Schrijf je je in voor 14 september dan staat jouw naam op het startnummer.

Ook nieuw dit jaar is de mogelijkheid om BibBits te bestellen bij jouw inschrijving. BibBits is een magnetische startnummerbevestiging waarmee de ‘onhandige’ veiligheidsspelden niet langer nodig zijn! BibBits zijn veilig voor je kleding, eenvoudig en snel in gebruik en gaan jaren mee.

Bestel de unieke Venrayse Singelloop BibBits nu bij je inschrijving en voor slechts € 8,95 (incl. BTW) bent u verlost van de spelden en heeft u een leuke nieuwe gadget/herinnering aan uw deelname.

Dus KLIK HIER om je in te schrijven!

Veel plezier met de voorbereidingen en tot 7 oktober.

De voorinschrijving loopt tot 21 september. Natuurlijk is na-inschrijving mogelijk op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat tot een half uur voor het te lopen onderdeel.

Na-inschrijving:
U kunt zich nog op zondag 7 oktober inschrijven tot maximaal een half uur voor de start van het betreffende onderdeel. Zorg dat u op tijd bent want wij hebben een zeer strakke tijdsplanning.

De inschrijfkosten zijn:

Onderdeel: Voor-inschrijving: Na-inschrijving:
Spring Bambinorun € 3,00 € 4,00
Fysio Buitenlust Kidsrun € 5,00 € 6,50
Rabobank Juniorrun € 5,00 € 6,50
Bax Financieel Advies X-loop € 5,00 € 6,50
Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop 5 en 10 km € 8,50  € 10,00
Podotherapie Boot de Vocht Wandeltochten 5 -10 – 15 en 20 km € 4,50  € 6,00

Een derde deel van het inschrijfgeld gaat naar het Stichting Leergeld Venray.

Leest u, a.u.b. voordat u zich inschrijft, onze algemene voorwaarden.