Leescafé St. Bernard opent haar deuren

Op zondag gaat het leescafé normaal gesproken pas om 13.00 uur open. In goed overleg met de organisatie van het leescafé en het bestuur van de Venrayse Singelloop is besloten om op 1 oktober de deuren al om 10.00 uur te openen. Hierdoor kunnen de deelnemers aan de wandeltochten (15 en 20 km) kennis maken met de mogelijkheden van het leescafé, eventueel een kop koffie of thee nuttigen en of gebruikmaken van de toiletvoorzieningen.

Uiteraard kunnen de bezoekers van het leescafé de wandelaars ook aanmoedigen. De eerste wandelaars worden rond 10:15 uur verwacht en de laatste wandelaars zullen rond 11:30 uur het leescafé ST. Bernard passeren.

Welkom in Leescafé st. Bernard

Dé plek voor boekenwurmend Venray e.o. waar  prachtige boeken worden weggegeven, geheel vrijblijvend! Waar vind u tegenwoordig nog iets gratis? Bij ons dus, leescafé St.Bernard! Gelegen in het historische St.Anna-park staat  Paviljoen St. Bernard, waar nu al een jaar het gezellige en inspirerende leescafé gevestigd is. Een ontmoetingsplek vóór en dóór boekenliefhebbers, met een bezoekersgemiddelde van 100 gasten per week een groot succes!  Een perfecte plek om even tot rust te komen, en u te laten verrassen welke boeken er persoonlijk op u liggen te wachten.. Lees meer: http://leescafe-st-bernard8.webnode.nl/