Maak kans op gratis boulen door deelname aan de Boot de Vocht Wandeltochten

Bouledrome al jaren een trouwe partner van de Venrayse Singelloop.

Zondag 7 oktober 2018 vindt de 5e editie van de Venrayse Singelloop plaats, het eerste lustrum!

In 2015 hebben wij ons programma uitgebreid met wandeltochten, onder de naam Boot de Vocht Wandeltochten, zodat ook de vele wandelaars onder ons kunnen genieten van ons evenement in en rond het centrum van Venray.  Dat dit een juist besluit is geweest zien wij in de groei van het aantal wandelaars.

2015: 292 wandelaars
2016: 368 wandelaars
2017: 565 wandelaars

Vanaf de eerste editie is Bouledrome Venray onze centrale rustplaats waar, met uitzondering van de 5 km, alle wandelaars kunnen genieten van een rustmomentje en waar men een kopje koffie of thee kan kopen. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om een kop soep te kopen en uiteraard wordt er gezorgd voor muzikaal onthaal. Maar het Bouledrome Venray heeft nog meer nieuws voor de wandelaars.

De Bouledrome biedt namelijk de wandelaars 75 waardebonnen aan om op 21 oktober van 14 tot 16 uur gratis te komen boulen. De gelukkigen krijgen op deze dag ook een gratis kop koffie of thee aangeboden.

De wandelaars kunnen op vertoon van het startbewijs een envelop trekken uit een grote doos. Voor alle wandelaars zit er een envelop in de doos, in 75 hiervan zit een waardebon, in de rest een bon dat ze helaas geen prijs hebben.

Uiteraard zijn wij als wandelcommissie en bestuur van de Venrayse Singelloop enorm blij met dit aanbod van Bouledrome Venray.

Heb jij je nog niet ingeschreven doe dit dan nu via https://www.venraysesingelloop.nl/inschrijving-wandeltocht/

Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving € 4,50 en bij daginschrijving € 6, =. Om drukte op deze dag zoveel als mogelijk te beperken verzoeken wij de wandelaars om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving. De voorinschrijving sluit op vrijdag 5 oktober om 18.00 uur. Schrijf je echter bij voorkeur voor vrijdag 21 september in dan krijgt je jouw startbewijs thuis gestuurd. Van bovengenoemd inschrijfbedrag gaat 1/3 deel naar het goede doel. Dit jaar is ons goed doel Stichting Leergeld.

Na het uitlopen van de wandeltocht ontvangen de wandelaars, net als de hardlopers, de dik verdiende medaille.

Wandelcommissie Venrayse Singelloop