Maak kennis met Alex Sanders!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. We beginnen vandaag met Alex Sanders.

 1. Kan je jezelf even voorstellen (naam, leeftijd, beroep, hobbyโ€™s en wat je verder graag over je zelf wilt vertellen)?
  Mijn naam is Alex Sanders, ik ben 53 jaar oud en getrouwd met Jose. We hebben samen drie zonen: Bart, Martijn en Jasper. Ik ben leidinggevende paramedische diensten en sportgeneeskunde bij Viecuri Venray / Venlo. Daarnaast sport ik veel op verschillende vlakken. Vroeger deed ik acrobatische rock & roll, voetballen en hardlopen.
 2. Wat is jouw rol bij de Venrayse Singelloop?
  Ik ben verantwoordelijk voor de contacten bij de gemeente, de vergunningen, veiligheid in het algemeen en het plein. Dit jaar zorg ik voor de overdracht van de onderdelen parcours en verkeersveiligheid naar Piet, een nieuw bestuurslid.
 3. Hoe ben je bij de Venrayse Singelloop terecht gekomen?
  Brendan Rijsdijk (voorzitter) heeft mij het eerste jaar gevraagd om mee te helpen met de organisatie. Vanuit onze banen hadden we destijds een project bij SV Venray wat we samen georganiseerd hebben. Dit verliep zo goed dat we bij elkaar zijn gekomen in het bestuur van de Venrayse Singelloop.
 4. Waarom wil jij graag deel uitmaken van de organisatie van de Venrayse Singelloop?
  Van nature ben ik iemand die graag nieuwe dingen organiseert. Dit is in mijn werk zo en daarbuiten ook. Met name het pionieren en het neerzetten van een โ€˜eerste keerโ€™ geeft mij een kick. Vooral wanneer het wat complexer wordt. Inmiddels organiseren we de 5e editie en zijn de kinderziektes er een heel eind uit. We hebben goede draaiboeken op verschillende onderdelen, dus ik moet zorgen dat ik scherp blijf en de uitdaging blijf houden.
 5. Wat zijn jouw verwachtingen voor de eerste lustrumeditie van de Venrayse Singelloop?
  Hopelijk mogen we dit jaar 2000 deelnemers verwelkomen. Daarnaast hoop ik dat we als organisatie in staat zijn het event voor lopers en vrijwilligers aantrekkelijk genoeg te maken. Zodat we op beide fronten voldoende mensen bij elkaar kunnen krijgen om er een geslaagd feestje van te maken!