Maak kennis met Jill Swinkels!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met Piet van de Ven, vandaag gaan we verder met Jill Swinkels.

 1. Kan je jezelf even voorstellen?
  Mijn naam is Jill Swinkels. Ik ben 28 jaar oud en komt uit Venray. Ik werk als docent in het Middelbaar Beroepsonderwijs en sta elke dag weer met plezier voor de klas. Naast mijn werkzaam als docent ben ik ook graag sportief bezig. Ik doe aan crossfit, hardlopen en wandelen met als doel de Nijmeegse Vierdaagse. Verder vind ik het een feestje om in de keuken te staan en ga ik graag wandelen met onze hond.
 2. Wat is jouw rol bij de Venrayse Singelloop?
  In het bestuur van de Venrayse Singelloop heb ik de functie van secretaris. Daarnaast ben ik commissielid van de sfeer op het Schouwburgplein. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat het draaiboek wordt gevolgd en waar nodig grijp ik in. Dit alles om de activiteiten zo goed mogelijk te laten vertalen.
 3. Hoe ben je bij de Venrayse Singelloop terecht gekomen?
  Voor de 4e editie van de Venrayse Singelloop heeft Brendan Rijsdijk (voorzitter) mij gevraagd om bestuurslid te worden. Hij wist dat ik zelf aan hardlopen doe en dat ik me hier dan ook graag voor wil inzetten. Na het bijwonen van de eerste vergadering met (toen nog) alleen maar mannen, wist ik het, hier moet een vrouw bij. Dit is echt leuk!
 4. Waarom wil jij graag deel uitmaken van de organisatie van de Venrayse Singelloop?
  Ik ben een geboren en getogen Venraynaar en ben zelf ook รฉรฉn van de vele lopers die regelmatig te zien is op de Venrayse Singels. Daarnaast vind ik het heel leuk om samen met andere mensen met dezelfde passie zoiets moois te mogen neerzetten voor Gemeente Venray.
 5. Wat zijn jouw verwachtingen van deze lustrumeditie van de Venrayse Singelloop?
  Gezelligheid met een zachte G. En dat alle deelnemers op een mooie sportieve dag kunnen terugkijken.
 6. Wat betekent hardlopen en / of wandelen voor jou?
  Hardlopen doe ik al een lange tijd en mijn allereerste officiรซle hardloopevenement was destijds de Venrayse Singelloop. Ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te lopen en mezelf soms tot het uiterste te laten gaan tijdens een lekker intervalletje. Je blijft je zelf zo uitdagen en elk loopje is anders. Wandelen doe ik met name met de hond. Daarnaast is het kruisje halen bij de Vierdaagse van Nijmegen ook een terugkomend doel geworden.