Maak kennis met Michel Thomassen!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. Onlangs hebben jullie kennis kunnen maken met Piet van de Ven, vandaag gaan we verder met Michel Thomassen.

 1. Kan je jezelf even voorstellen?
  Ik ben Michel Thomassen, 58 jaar jong en geboren in Venray. Ik ben werkzaam als financieel controller bij SPIE en ben als vrijwilliger op vele fronten actief; Fietsvierdaagse Venray – WSV de Natuurvrienden-  Meerdaags Wandelevenement Venray en natuurlijk ook bij de Venrayse Singelloop. Mijn hobby’s zijn op vakantie gaan, op tijd een feestje en mijn grote hobby is wandelen. Mijn motto is: ”Rust Roest”.
 2. Wat is jouw rol bij de Venrayse Singelloop?
  In het bestuur ben ik het aanspreekpunt voor alle wandel gerelateerde zaken en vorm op deze manier de schakel tussen het bestuur en de leden van de wandelcommissie.
 3. Hoe ben je bij de Venrayse Singelloop terecht gekomen?
  In het 2e jaar ben ik door Brendan Rijsdijk (voorzitter van de Venrayse Singelloop) gevraagd om het evenement uit te breiden met het onderdeel wandelen. Aangezien wandelen mijn grote hobby is kon ik dit niet weigeren en ben eerst begonnen om een wandelcommissie samen te stellen. De wandelcommissie bestaat momenteel uit 6 vrijwilligers. Het eerste jaar hadden wij slechts 2 wandelafstanden en nu zijn dit er 4. De wandelaars vormen momenteel 1/3 deel van het totale deelnemersveld en dit aantal is nog steeds groeiende.
 4. Waarom wil jij graag deel uitmaken van de organisatie van de Venrayse Singelloop?
  Op de eerst plaats om de deelnemers te laten zien hoe mooi Venray en omgeving is. Verder vind ik het mooi om samen met andere collega’s iets te organiseren waar de deelnemers veel plezier aan beleven. Het is mooi om te zien hoe enthousiast alle vrijwilligers zijn die ons momenteel ondersteunen bij het neerzetten van dit evenement.
 5. Wat zijn jouw verwachtingen van deze lustrumeditie van de Venrayse Singelloop?
  Verdere groei van het evenement in aantallen is voor mij geen must. Ik vind het veel belangrijker dat alle wandelaars en hardlopers terug kunnen kijken op een zeer geslaagde lustrumeditie, dit is immers de beste reclame die je kunt bedenken.
 6. Wat betekent hardlopen en / of wandelen voor jou?
  Met hardlopen heb ik niet zoveel maar mijn grote passie is wandelen. Wandelen is mijn uitlaatklep en daarbij is het ook nog erg gezond.