Maak kennis met Piet van de Ven!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met Alex Sanders, vandaag gaan we verder met Piet van de Ven.

 1. Kan je jezelf even voorstellen?
  Mijn naam is Piet van de Ven, ik ben 64 jaar en getrouwd met Annie. Samen hebben we 3 kinderen, 3 geweldige partners van de kinderen en we zijn zeer ingenomen met onze 5 kleinkinderen. Tot 1 januari jl. was ik werkzaam in de gezondheidszorg. Momenteel ben ik werkzoekende. Mijn hobby’s zijn motorrijden, wielrennen, bridgen en golfen. In het verleden deed ik lange tijd aan hardlopen.
 2. Wat is jouw rol bij de Venrayse Singelloop?
  Sinds dit jaar ben ik onderdeel van het bestuur. Ik word wegwijs gemaakt in de organisatie van de routes en de verkeersveiligheid van de Singelloop.
 3. Hoe ben je bij de Venrayse Singelloop terecht gekomen?
  Een oud collega, die sinds het begin in het bestuur van de Singelloop zit, was bang dat ik me zou gaan vervelen. Toen heeft hij mij gevraagd om samen met hem de organisatie van de routes en verkeersveiligheid te gaan organiseren.
 4. Waarom wil jij graag deel uitmaken van de organisatie van de Venrayse Singelloop?
  Graag draag ik een steentje bij aan dit Venrayse evenement. Ook mijn vrouw, dochter, zoon en schoonzoon nemen dit jaar deel.
 5. Wat zijn jouw verwachtingen van deze lustrumeditie van de Venrayse Singelloop?
  Ik ben vooral benieuwd hoe het 7 oktober gaat verlopen. Jaren stond ik aan de zijlijn met drie kleinkinderen om hun ouders aan te moedigen. Nu ga ik voor het eerst de Singelloop van de andere kant bekijken!
 6. Wat betekent hardlopen en / of wandelen voor jou?
  Hardlopen is voor mij passรฉ, maar mijn vrouw doet dat met veel plezier. Wel wandelen wij veel in en rondom Venray, en op vele andere mooie plekken in Nederland. Daarnaast trekken de bergen ook altijd wel om daar in rond te struinen.