Naamsponsor Boot de Vocht aan het woord

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht sponsort dit jaar voor de zesde maal de Venrayse Singelloop. En wel specifiek de Podotherapie Praktijk Boot de Vocht Wandeltochten! Ook in dit jaar gaan we van start met tochten van 5, 10, 15 en 20 kilometer.

Podotherapeut Ine Boot: “Waar het gaat om loopplezier, is Podotherapie Praktijk Boot de Vocht de beste looppartner. Plezier in lopen, en vooral probleemloos lopen, is belangrijk. Lopen doe je immers iedere dag. Daar kunnen wij als Podotherapie Praktijk Boot de Vocht een grote bijdrage leveren. Logisch dat wij dit jaar het evenement opnieuw uitgebreid ondersteunen.”

“Bovendien zijn we uitgerust met een extra grote drukplaat: een enorme vooruitgang bij ons looponderzoek, u kunt op een hele natuurlijke manier met meerdere passen over de drukplaat lopen; ondertussen zien wij waar de drukpunten bij elke stap op de voeten zitten en of er sprake is van disbalans bij het neer komen op de grond. De meetwaardes zijn zeer gedetailleerd; u kunt zich voorstellen dat zich dat vertaalt in een nog preciezere opbouw van bijvoorbeeld de podotherapeutische zolen.”

Sport Podotherapeut Astrid Kessels vult aan: “Probleemloos lopen wordt vaak onderschat. Het is niet alleen “geen pijn aan de voeten”. Het is een veel breder begrip. Problemen bij het lopen uiten zich ook in pijn aan enkels, knieën, heupen en rug. Probleemloos lopen moet je niet uitstellen. Wanneer je klachten hebt, onderneem dan actie door contact met ons op te nemen! Zondag 6 oktober 2019 klinkt het officiële startschot, maar de start voor de voorbereidingen om lekker te lopen, kan wat ons betreft al direct beginnen!”

Om die laatste woorden kracht bij te zetten, biedt Podotherapie Praktijk Boot de Vocht 25 voorinschrijvers van de Wandeltochten een gratis controle van voet en schoen aan! In de Podotherapie Praktijk aan de Westsingel 5-B in Venray, krijgt u advies over uw schoeisel, uw voetverzorging, en eventueel advies over het verhelpen of voorkomen van (loop)klachten.
Deelnemers én twijfelende deelnemers aan een van de Wandeltochten, hebben dan ruim tijd voor voorbereidingen.

Aanmelden voor de gratis controle is noodzakelijk via 0478 – 589 176. Kijk voor informatie en voorwaarden op de website van Podotherapie Boot de Vocht via deze link .

Voor reguliere behandeling van uw voeten buiten de gratis voetcontrole om, bent u bij Podotherapie Praktijk Boot de Vocht dagelijks welkom, ook zonder verwijzing van arts of specialist. Op de locaties MC Buitenlust en MC Wieënhof zijn nieuwe patiënten op een aantal dagdelen zelfs zonder afspraak welkom! Kijk op www.podovenray.nl bij “contact” voor het gewenste dagdeel.

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht –  Een stap in de goede richting!

Hoofdsponsor Wandeltochten

 

Terug naar startpagina ⇑