Nieuwe inschrijfmodule en tijdsregistratiesysteem

De afgelopen maanden zijn we met de leden van de commissie van wedstrijdsecretariaat hard bezig geweest om de inschrijfmodule voor te bereiden en actief te maken, zodat vanaf 1 mei de inschrijving van start kon gaan. Dit jaar hebben we samenwerking met Inschrijven.nl, voor vele hardlopers wel bekend.

Daarnaast hebben we de keuze gemaakt voor het betrouwbare tijdsregistratiesysteem van de firma MyLaps. MyLaps heeft veel ervaring op grotere (zoals de Marathon van Rotterdam en de Giro d’Italia) en ook veel kleinere evenementen. Na de problemen op het gebied van de tijdsregistratie van vorig jaar laten we deze editie niets aan het toeval over.

Ook dit jaar hebben we, net zoals vorig jaar een zogenaamde “vliegende start” bij de 5 en 10 Km. Dat houdt in dat iedereen start bij de startplek op het Schouwburgplein en dat er op resp. 124 en 248 m een startmat ligt en vanaf daar word jouw exacte 5 of 10 km tijd geregistreerd tot je over de finish lijn loopt. Zo loopt iedereen een snelle tijd!

We hopen dat iedereen een fijne en leuke 6e editie van de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop beleefd voor zowel de hardlopers alsook de wandelaars.

De voorinschrijving voor de hardlopers loopt tot en met  20 september en voor de wandelaars tot en met 4 oktober. Natuurlijk kan je je ook op de dag zelf inschrijven tot een half uur voor het lopen onderdeel.