Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray ondersteunt wederom het wandelonderdeel van de Venrayse Singelloop

Zondag 7 oktober 2018 vindt de 5e editie van de Venrayse Singelloop plaats, het eerste lustrum!

Ons land telt ruim 6,5 miljoen wandelaars. Vier miljoen hiervan noemen gezondheid en vitaliteit als reden om regelmatig te wandelen en in beweging te komen. Laat dit nu ook precies het doel van de Venrayse Singelloop zijn.

In 2015 hebben wij ons programma uitgebreid met wandeltochten zodat ook de vele wandelaars onder ons kunnen genieten van ons evenement in en rond het centrum van Venray.  Dat dit een juist besluit is geweest zien wij in de groei van het aantal wandelaars.

2015: 292 wandelaars
2016: 368 wandelaars
2017: 565 wandelaars

Net als het vorige jaar opent het Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray voor de wandelaars die delen nemen aan de afstanden 15 of 20 km haar deuren.

Het pannenkoekenhuis ligt in een mooie bosrijke omgeving die het meer dan de moeite waard is om te ontdekken, veel wandelaars brengen daarom al regelmatig een bezoek aan deze mooie locatie. Voor de eigenaars van Pannenkoekenhuis De Perdstal ook mede de reden om haar deuren wederom voor de wandelaars, die deelnemen aan het eerste lustrum van de Venrayse Singelloop, te openen.

Op 7 oktober worden de wandelaars die zich hebben ingeschreven voor de 15 of 20 km getrakteerd op een gratis huisgemaakte chocolade brownie. Tevens bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van de toiletvoorzieningen.

Voor alle afstanden geldt dat wij gezamenlijk, per afstand, starten. Dit is noodzakelijk in verband met het strakke tijdschema op deze dag. Wij starten dus gezamenlijk maar vervolgens kunt u op eigen tempo de gekozen afstand wandelen, het is dus geen groepswandeling. De sluiting voor alle afstanden is om 14:45 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving € 4,50 en bij daginschrijving € 6, =. Om drukte op deze dag zoveel als mogelijk te beperken verzoeken wij de wandelaars om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving. De voorinschrijving sluit op vrijdag 5 oktober om 18.00 uur. Schrijf je echter bij voorkeur voor vrijdag 21 september in dan krijgt je jouw startbewijs thuis gestuurd.

Na het uitlopen van de wandeltocht ontvangen de wandelaars, net als de hardlopers, de dik verdiende medaille.

Van bovengenoemd inschrijfbedrag gaat 1/3 deel naar het goede doel. Dit jaar is ons goed doel Stichting Leergeld.

Heb jij je nog niet ingeschreven doe dit dan nu via https://www.venraysesingelloop.nl/inschrijving-wandeltocht/

Uiteraard zijn wij als wandelcommissie en bestuur van de Venrayse Singelloop enorm blij met de ondersteuning van Pannenkoekenhuis De Perdstal