Vetertechnieken

Je hebt vast je strikdiploma. Maar wist je dit ook? Als je op de juiste wijze je veters strikt, leidt dat tot een wandeling waarbij je van de natuur en het gezelschap geniet in plaats van dat je alleen maar aan je pijnlijke voeten kunt denken en de lange afstand die voor je ligt. Heb Verder lezen »

Tips om te sporten bij warm weer

Sporten bij warmte is onverstandig en kan zelfs gevaarlijk zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom geven wij een aantal adviezen en informatie om te zorgen dat je verantwoord kunt blijven sporten. Ken wel je eigen grenzen. Stop als je lichaam het laat afweten. Algemene tips Start niet te snel zodat je lichaam aan Verder lezen »

Gouden sponsor JDS

‘Uw ICT, ónze zorg. Dat is waar JDS bedrijfsautomatisering bv​ voor staat. Optimale rust voor de ondernemer op het gebied van automatisering, dat is ons doel. En om die ontzorging zo optimaal mogelijk te realiseren, bieden we een variatie aan diensten: Cloud, HIP-telefonie, Security, Back-up, Wifi en meer. Zo hebben we ook twee eigen softwareprogramma’s Verder lezen »

Gratis appels voor de wandelaars

Fruitbedrijf ‘t Volen verstrekt wederom appels aan de wandelaars die deelnemen aan de Venrayse Singelloop. In 2015 hebben wij ons evenement uitgebreid met wandeltochten, genaamd Boot de Vocht wandeltochten. Sinds deze tijd kunnen de liefhebbers van de wandelsport ook deelnemen aan ons loopevenement en heeft men de keuze uit vier afstanden t.w. 5 -10 – Verder lezen »

Ook een rustplaats voor de deelnemers aan de 5 km wandeltocht van de Venrayse Singelloop.

Vorig week heeft de routecommissie van de Venrayse Singelloop het besluit genomen om ook voor de deelnemers aan de 5 km van de Boot de Vocht wandeltocht een rustplaats in de route op te nemen. De deelnemers aan deze afstand zullen ook een bezoek brengen aan de centrale rustplaats De Bouledrome. Door deze aanpassing wordt Verder lezen »

Wethouder Jan Loonen geeft het startschot van de Boot de Vocht wandeltocht van 20 km

Zondag 7 oktober vindt de 5e editie van de Venrayse Singelloop plaats, het eerste lustrum! In 2015 hebben wij ons programma uitgebreid met wandeltochten, onder de naam Boot de Vocht Wandeltochten, zodat ook de vele wandelaars onder ons kunnen genieten van ons evenement in en rond het centrum van Venray. Wethouder Jan Loonen zal samen Verder lezen »

Maak kans op gratis boulen door deelname aan de Boot de Vocht Wandeltochten

Bouledrome al jaren een trouwe partner van de Venrayse Singelloop. Zondag 7 oktober 2018 vindt de 5e editie van de Venrayse Singelloop plaats, het eerste lustrum! In 2015 hebben wij ons programma uitgebreid met wandeltochten, onder de naam Boot de Vocht Wandeltochten, zodat ook de vele wandelaars onder ons kunnen genieten van ons evenement in Verder lezen »

Ben je tussen de 12 en 16 jaar?

Zin om 2,2 kilometer te rennen? En kans te maken op een mooie prijs: jumpen met jouw vriend(inn)en bij JumpXL in Horst? Aarzel niet en geef je nu op voor de Rabobank Junior Run tijdens de Venrayse Singelloop. Het maakt niet uit of je als eerste of laatste over de streep komt. Alle deelnemers maken Verder lezen »

Maak kennis met Michel Thomassen!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. Onlangs hebben jullie kennis kunnen maken met Piet van de Ven, vandaag gaan we verder met Michel Thomassen. Kan je jezelf even voorstellen? Ik ben Michel Thomassen, 58 jaar jong en geboren in Venray. Verder lezen »

Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray ondersteunt wederom het wandelonderdeel van de Venrayse Singelloop

Zondag 7 oktober 2018 vindt de 5e editie van de Venrayse Singelloop plaats, het eerste lustrum! Ons land telt ruim 6,5 miljoen wandelaars. Vier miljoen hiervan noemen gezondheid en vitaliteit als reden om regelmatig te wandelen en in beweging te komen. Laat dit nu ook precies het doel van de Venrayse Singelloop zijn. In 2015 Verder lezen »

Tips om te sporten met warm weer

Sporten bij warmte is onverstandig en kan zelfs gevaarlijk zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom geven wij een aantal adviezen en informatie om te zorgen dat je verantwoord kunt blijven sporten. Ken wel je eigen grenzen. Stop als je lichaam het laat afweten. Algemene tips Start niet te snel zodat je lichaam aan Verder lezen »

Wie de schoen past…

Onderstaand tref je advies aan van onze naamsponsor van de wandeltochten: Podotherapie Praktijk Boot de Vocht. Wat helpt er tegen dikke voeten en enkels? Drink voldoende water. Bewegen is goed voor de doorbloeding en stimuleert de spieren in je benen, waardoor het vocht kan afnemen. Sta regelmatig op en wandel wat rond als je een Verder lezen »

Maak kennis met Jill Swinkels!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met Piet van de Ven, vandaag gaan we verder met Jill Swinkels. Kan je jezelf even voorstellen? Mijn naam is Jill Swinkels. Ik ben 28 jaar oud Verder lezen »

Maak kennis met Piet van de Ven!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met Alex Sanders, vandaag gaan we verder met Piet van de Ven. Kan je jezelf even voorstellen? Mijn naam is Piet van de Ven, ik ben 64 Verder lezen »

Maak kennis met Alex Sanders!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. We beginnen vandaag met Alex Sanders. Kan je jezelf even voorstellen (naam, leeftijd, beroep, hobby’s en wat je verder graag over je zelf wilt vertellen)? Mijn naam is Alex Sanders, ik ben 53 jaar Verder lezen »

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht aan het woord

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht sponsort dit jaar voor de vijfde maal de Venrayse Singelloop. En wel specifiek de Podotherapie Praktijk Boot de Vocht Wandeltochten! Ook in dit lustrumjaar gaan we van start met tochten van 5, 10, 15 en 20 kilometer. Gemeenschappelijke factor van al het rennen en lopen is, dat het gaat om loopplezier! Dan Verder lezen »

Trainen voor de Venrayse Singelloop

Als het goed is, begin je goed getraind aan de 5e Venrayse Singelloop! Of je nou de 5 of de 10 kilometer loopt: training wordt sowieso geadviseerd! Maar wat is training nou precies? De definitie van training is ‘het regelmatig en systematisch toedienen van, in omvang en intensiteit toenemende, belastingprikkels met de bedoeling het prestatievermogen Verder lezen »

Prettige feestdagen

Wij wensen al onze vrijwilligers, sponsoren, vrienden van, partners, deelnemers, bezoekers en verder iedereen die wij vergeten en die de Venrayse Singelloop een warm hart toedragen prettige feestdagen en een voorspoedig, sportief, veilig en gezond 2018 toe. Bestuur Stichting Venrayse Singelloop.

Opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Dinsdagavond vond in de Merthal in Horst de finale-avond plaats van de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze feestelijke avond kregen alle aanwezige verenigingen en stichtingen een cheque uitgereikt. Onze stichting mocht een cheque van € 322,79 in ontvangst nemen. Wij danken alle leden van de Rabobank Horst Venray die op onze Stichting hebben gestemd voor Verder lezen »