Tips om te sporten met warm weer

Sporten bij warmte is onverstandig en kan zelfs gevaarlijk zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom geven wij een aantal adviezen en informatie om te zorgen dat je verantwoord kunt blijven sporten. Ken wel je eigen grenzen. Stop als je lichaam het laat afweten. Algemene tips Start niet te snel zodat je lichaam aan Verder lezen »

Wie de schoen past…

Onderstaand tref je advies aan van onze naamsponsor van de wandeltochten: Podotherapie Praktijk Boot de Vocht. Wat helpt er tegen dikke voeten en enkels? Drink voldoende water. Bewegen is goed voor de doorbloeding en stimuleert de spieren in je benen, waardoor het vocht kan afnemen. Sta regelmatig op en wandel wat rond als je een Verder lezen »

Maak kennis met Jill Swinkels!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met Piet van de Ven, vandaag gaan we verder met Jill Swinkels. Kan je jezelf even voorstellen? Mijn naam is Jill Swinkels. Ik ben 28 jaar oud Verder lezen »

Maak kennis met Piet van de Ven!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met Alex Sanders, vandaag gaan we verder met Piet van de Ven. Kan je jezelf even voorstellen? Mijn naam is Piet van de Ven, ik ben 64 Verder lezen »

Maak kennis met Alex Sanders!

Maak kennis met het bestuur achter de Venrayse Singelloop! Graag vertellen we jou meer over de kracht achter dit mooie evenement. We beginnen vandaag met Alex Sanders. Kan je jezelf even voorstellen (naam, leeftijd, beroep, hobby’s en wat je verder graag over je zelf wilt vertellen)? Mijn naam is Alex Sanders, ik ben 53 jaar Verder lezen »

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht aan het woord

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht sponsort dit jaar voor de vijfde maal de Venrayse Singelloop. En wel specifiek de Podotherapie Praktijk Boot de Vocht Wandeltochten! Ook in dit lustrumjaar gaan we van start met tochten van 5, 10, 15 en 20 kilometer. Gemeenschappelijke factor van al het rennen en lopen is, dat het gaat om loopplezier! Dan Verder lezen »

Trainen voor de Venrayse Singelloop

Als het goed is, begin je goed getraind aan de 5e Venrayse Singelloop! Of je nou de 5 of de 10 kilometer loopt: training wordt sowieso geadviseerd! Maar wat is training nou precies? De definitie van training is ‘het regelmatig en systematisch toedienen van, in omvang en intensiteit toenemende, belastingprikkels met de bedoeling het prestatievermogen Verder lezen »

Prettige feestdagen

Wij wensen al onze vrijwilligers, sponsoren, vrienden van, partners, deelnemers, bezoekers en verder iedereen die wij vergeten en die de Venrayse Singelloop een warm hart toedragen prettige feestdagen en een voorspoedig, sportief, veilig en gezond 2018 toe. Bestuur Stichting Venrayse Singelloop.

Opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Dinsdagavond vond in de Merthal in Horst de finale-avond plaats van de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze feestelijke avond kregen alle aanwezige verenigingen en stichtingen een cheque uitgereikt. Onze stichting mocht een cheque van € 322,79 in ontvangst nemen. Wij danken alle leden van de Rabobank Horst Venray die op onze Stichting hebben gestemd voor Verder lezen »

Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray opent ook haar deuren voor de wandelaars van de Venrayse Singelloop (15-20 km)

Het pannenkoekenhuis ligt in een mooie bosrijke omgeving die het meer dan de moeite waard is om te ontdekken.V Veel wandelaars brengen daarom al regelmatig een bezoek aan deze locatie. Voor de eigenaars van het Pannenkoekenhuis De Perdstal ook mede de reden om haar deuren voor de wandelaars, die deelnemen aan de Podotherapie Boot de Verder lezen »

Oproep voor Joekskapellen

Op zondag 1 oktober vindt de vierde editie van de Venrayse Singelloop plaats. Het loopevenement heeft bewezen een blijvertje te zijn op de activiteitenkalender in Venray. Dit jaar hebben wij vooral veel aandacht besteedt aan de sfeer op het Schouwburgplein en langs de diverse Singels en routes van de wandelaars want naast sportiviteit blijft sfeer Verder lezen »

Nationale Sportweek

Van 9 tot en met 17 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Deze week staan sport en bewegen in het middelpunt van de belangstelling en kan iedereen ervaren hoe gezond, maar vooral hoe leuk sporten is. De sportclub is dé plek om te bewegen, mensen te ontmoeten en plezier te maken. Iedereen kan deze week Verder lezen »

PLUS Judith en Guido van Dijck laat de wandelaars van de Venrayse Singelloop in hun keuken kijken.

PLUS Judith en Guido van Dijck is als echt Venrays bedrijf al sinds de eerste editie van de Venrayse Singelloop één van onze Zilveren sponsoren en voorzien de deelnemers nu al voor het vierde jaar van een heerlijke dorstlesser. Dit jaar gaat men zelfs nog een stapje verder. PLUS Judith en Guido van Dijck opent Verder lezen »

Ballonnenwedstrijd Venrayse Singelloop

  Tijdens de start van de jeugdlopen van de Venrayse Singelloop, waarbij Dylan Haegens het startschot zal verzorgen, zullen er ook ballonnen opgelaten worden waarmee per loop 3 leuke prijzen te winnen zijn. Deelnemers aan de bambinoloop (400m) en de kidslopen (800m en 1600m) zullen bij het startvak de ballonnen en de naamkaartjes uitgedeeld krijgen Verder lezen »

Berden Mode steekt bestuur Venrayse Singelloop in het nieuw!

Berden Mode Venray heeft het bestuur van de Venrayse Singelloop in het nieuw gestoken. Uit handen van Roland Bloemen werden mooie overhemden met opdruk overhandigd aan het bestuur. Berden Mode is in Venray al vele jaren hét vertrouwde adres voor damesmode, herenmode en lingerie van de beste modelabels. Over drie verdiepingen vindt u een ongekend Verder lezen »

Samenwerking met de Kennedymarsfeesten in Melderslo

Ook dit jaar willen wij de Kennedymarsfeesten in Melderslo bij jullie onder de aandacht brengen. Al enkele jaren werken wij samen om de wandelsport te promoten. De kortere afstanden zijn tevens een prima voorbereiding voor één van de wandeltochten van de Venrayse Singelloop die op zondag 1 oktober gaat plaatsvinden. In het 3e weekend van Verder lezen »

Walk 4 the Roses

Ja hoor! Ik zie je al lopen, met je hoofd in de wolken.  Vakantie is in zicht! De werkdagen aftellen. Langzaam je spullen voor in het koffer verzamelen, paspoort, tickets en wat nog meer. Maar mogen we nog héél éven je aandacht voordat je vertrekt? 3 September staat de 7de Walk 4 the Roses in Verder lezen »