Prettige feestdagen

Wij wensen al onze vrijwilligers, sponsoren, vrienden van, partners, deelnemers, bezoekers en verder iedereen die wij vergeten en die de Venrayse Singelloop een warm hart toedragen prettige feestdagen en een voorspoedig, sportief, veilig en gezond 2018 toe. Bestuur Stichting Venrayse Singelloop.

Opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Dinsdagavond vond in de Merthal in Horst de finale-avond plaats van de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze feestelijke avond kregen alle aanwezige verenigingen en stichtingen een cheque uitgereikt. Onze stichting mocht een cheque van € 322,79 in ontvangst nemen. Wij danken alle leden van de Rabobank Horst Venray die op onze Stichting hebben gestemd voor Verder lezen »

Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray opent ook haar deuren voor de wandelaars van de Venrayse Singelloop (15-20 km)

Het pannenkoekenhuis ligt in een mooie bosrijke omgeving die het meer dan de moeite waard is om te ontdekken.V Veel wandelaars brengen daarom al regelmatig een bezoek aan deze locatie. Voor de eigenaars van het Pannenkoekenhuis De Perdstal ook mede de reden om haar deuren voor de wandelaars, die deelnemen aan de Podotherapie Boot de Verder lezen »

Oproep voor Joekskapellen

Op zondag 1 oktober vindt de vierde editie van de Venrayse Singelloop plaats. Het loopevenement heeft bewezen een blijvertje te zijn op de activiteitenkalender in Venray. Dit jaar hebben wij vooral veel aandacht besteedt aan de sfeer op het Schouwburgplein en langs de diverse Singels en routes van de wandelaars want naast sportiviteit blijft sfeer Verder lezen »

Nationale Sportweek

Van 9 tot en met 17 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Deze week staan sport en bewegen in het middelpunt van de belangstelling en kan iedereen ervaren hoe gezond, maar vooral hoe leuk sporten is. De sportclub is dé plek om te bewegen, mensen te ontmoeten en plezier te maken. Iedereen kan deze week Verder lezen »

PLUS Judith en Guido van Dijck laat de wandelaars van de Venrayse Singelloop in hun keuken kijken.

PLUS Judith en Guido van Dijck is als echt Venrays bedrijf al sinds de eerste editie van de Venrayse Singelloop één van onze Zilveren sponsoren en voorzien de deelnemers nu al voor het vierde jaar van een heerlijke dorstlesser. Dit jaar gaat men zelfs nog een stapje verder. PLUS Judith en Guido van Dijck opent Verder lezen »

Ballonnenwedstrijd Venrayse Singelloop

  Tijdens de start van de jeugdlopen van de Venrayse Singelloop, waarbij Dylan Haegens het startschot zal verzorgen, zullen er ook ballonnen opgelaten worden waarmee per loop 3 leuke prijzen te winnen zijn. Deelnemers aan de bambinoloop (400m) en de kidslopen (800m en 1600m) zullen bij het startvak de ballonnen en de naamkaartjes uitgedeeld krijgen Verder lezen »

Berden Mode steekt bestuur Venrayse Singelloop in het nieuw!

Berden Mode Venray heeft het bestuur van de Venrayse Singelloop in het nieuw gestoken. Uit handen van Roland Bloemen werden mooie overhemden met opdruk overhandigd aan het bestuur. Berden Mode is in Venray al vele jaren hét vertrouwde adres voor damesmode, herenmode en lingerie van de beste modelabels. Over drie verdiepingen vindt u een ongekend Verder lezen »

Samenwerking met de Kennedymarsfeesten in Melderslo

Ook dit jaar willen wij de Kennedymarsfeesten in Melderslo bij jullie onder de aandacht brengen. Al enkele jaren werken wij samen om de wandelsport te promoten. De kortere afstanden zijn tevens een prima voorbereiding voor één van de wandeltochten van de Venrayse Singelloop die op zondag 1 oktober gaat plaatsvinden. In het 3e weekend van Verder lezen »

Walk 4 the Roses

Ja hoor! Ik zie je al lopen, met je hoofd in de wolken.  Vakantie is in zicht! De werkdagen aftellen. Langzaam je spullen voor in het koffer verzamelen, paspoort, tickets en wat nog meer. Maar mogen we nog héél éven je aandacht voordat je vertrekt? 3 September staat de 7de Walk 4 the Roses in Verder lezen »

Sportmassage Singelloop Venray

Mijn naam is Bart Baken, eigenaar van praktijk BB Sportmassage. Al vanaf de 1 e editie van de Singelloop Venray in 2014 bied ik, samen met enkele collega’s, sportmassage en blessurepreventie aan voor de deelnemers van dit evenement. Wanneer er intensief wordt hardgelopen of wordt gewandeld, hebben de spieren het behoorlijk zwaar te verduren. Een Verder lezen »

Rühl Haegens Molenaar uit Venray is ook de komende drie jaar hoofdsponsor

Bewegen is gezond” Venray | Rühl Haegens Molenaar uit Venray is ook de komende drie jaar hoofdsponsor van de Venrayse Singelloop. De vierde editie van het evenement vindt plaats op zondag 1 oktober. Door Henk Lammen (Peel en Maas) Voorzitter Brendan Rijsdijk van de Venrayse Singelloop en vennoot Freddie de Vries van Rühl Haegens Molenaar Verder lezen »

Kan ik zomaar de opvolger van mijn type hardloopschoenen kopen?

Kan ik zomaar de opvolger van mijn type hardloopschoenen kopen? Ervaren hardlopers zijn bekend met het feit dat nagenoeg ieder type hardloopschoen jaarlijks vervangen wordt door een nieuw model. Soms met een compleet nieuwe ‘look’ ofwel een ‘color update’. Maar is het enkel de kleur van de schoen die veranderd is ten opzicht van het Verder lezen »

Stichting Leergeld Venray goed doel in 2017

Venrayse Singelloop en Leergeld Venray De Venrayse Singelloop heeft dit jaar als goed doel gekozen voor Leergeld Venray. Leergeld Venray is zeer verheugd met dit besluit van de Venrayse Singelloop. Leergeld Venray wil samen met de Venrayse Singelloop komen tot een plan hoe de bijdrage ingezet kan worden om de doelstellingen van beide organisaties – Verder lezen »