PLUS Judith en Guido van Dijck laat de wandelaars van de Venrayse Singelloop in hun keuken kijken.

PLUS Judith en Guido van Dijck is als echt Venrays bedrijf al sinds de eerste editie van de Venrayse Singelloop één van onze Zilveren sponsoren en voorzien de deelnemers nu al voor het vierde jaar van een heerlijke dorstlesser. Dit jaar gaat men zelfs nog een stapje verder.

PLUS Judith en Guido van Dijck opent dit jaar de bevoorradingsluis voor de deelnemers aan de Podotherapie Boot de Vocht wandeltochten (onderdeel van de Venrayse Singelloop). Dit is natuurlijk een unieke mogelijkheid om eens de andere zijde van dit bedrijf te bekijken. Alleen de wandelaars die de 15 en 20 km wandelen komen overigens op deze locatie.

Dat men het openstellen van de bevoorradingssluis zeer serieus oppakt bleek tijdens een bezoek dat wij onlangs aan PLUS Judith en Guido van Dijck brachten. Het magazijn wordt deels leeg gehaald, de vloer wordt nog eens extra goed geschrobd en zelfs het laad en losschema op 1 oktober wordt speciaal aangepast.

De wandelaars worden op 1 oktober verwelkomd door een Diskjockey en de wandelaars ontvangen nog een kleine versnapering. Tevens bestaat er de mogelijkheid om even te rusten of gebruik te maken van het toilet.

Wij, bestuur van de Venrayse Singelloop en de leden van wandelcommissie, zijn enorm blij met dit aanbod van PLUS Judith en Guido van Dijck.

Hebt u zich nog niet ingeschreven voor één van de wandeltochten doe het dan nu via onze site https://www.venraysesingelloop.nl/inschrijving-wandeltocht/

De voorinschrijving sluit op vrijdag 29 september om 18.00 uur. Schrijf je echter bij voorkeur uiterlijk vrijdag 15 september in dan krijgt u uw startbewijs thuisgestuurd.