Rühl Haegens Molenaar uit Venray is ook de komende drie jaar hoofdsponsor

Bewegen is gezond”

Venray | Rühl Haegens Molenaar uit Venray is ook de komende drie jaar hoofdsponsor van de Venrayse Singelloop. De vierde editie van het evenement vindt plaats op zondag 1 oktober.

Door Henk Lammen (Peel en Maas)

Voorzitter Brendan Rijsdijk van de Venrayse Singelloop en vennoot Freddie de Vries van Rühl Haegens Molenaar accountants en adviseurs zetten hun handtekening onder het contract dat het Venrayse bedrijf ook de komende drie jaren verbindt aan het evenement.

Voor De Vries, een van de initiatiefnemers van het wandel- en loopevenement en tevens bestuurslid, lag het voor de hand om het aflopende driejarige contract te verlengen. “We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. De organisatie heeft de afgelopen jaren een mooi evenement neergezet en is ambitieus om steeds meer mensen in Venray in beweging te krijgen. Iets waar wij als bedrijf honderd procent achter staan.

Binnen ons bedrijf stimuleren we de medewerkers om te bewegen. Voor hun eigen gezondheid, maar ook vanwege hun prestaties op het werk.” Freddie de Vries heeft een prima voorbeeld. “Ja, ik deed eerst ook niks”, lacht hij, “Maar sinds vorig jaar ben ik een fervent loper en ren nu halve marathons. Ik voel me lichamelijk en geestelijk fitter. Bewegen leidt absoluut tot betere prestaties op het werk. Bovendien ondersteunt de singelloop een maatschappelijk doel (Stichting Leergeld, red.) waar wij als bedrijf volledig achter staan.”