Samenwerking met de Kennedymarsfeesten in Melderslo

Ook dit jaar willen wij de Kennedymarsfeesten in Melderslo bij jullie onder de aandacht brengen.

Al enkele jaren werken wij samen om de wandelsport te promoten. De kortere afstanden zijn tevens een prima voorbereiding voor één van de wandeltochten van de Venrayse Singelloop die op zondag 1 oktober gaat plaatsvinden.

In het 3e weekend van augustus zijn in Melderslo traditioneel de Kennedymarsfeesten gepland.

U kunt kiezen uit de volgende afstanden: ·

De KennedyMars (80 km): Op zaterdagochtend om 5.00u vindt weer de tocht der tochten plaats: de Kennedymars (80 km).Dit is een wandeltocht over een afstand van 80 km die binnen 20 uur afgelegd moet zijn. Dus voor zondagnacht 1.00 uur moet u de finish weer gepasseerd zijn.

Halve KennedyMars (40 km): Zaterdag ochtend tussen 09.00u en 10.00u kan men starten voor de halve Kennedymars (40km).

Wandeltocht 25km: Van 10.00u tot 11.00u kunt u starten voor een mars van 25km. Deze 2 tochten zijn een ideale opstap naar de hele Kennedymars. De wandelaars/sters moeten voor 24.00u de finish gepasseerd zijn.

Minimars (10 km): Zaterdagochtend om 12.00u gaat de zogenaamde Minimars van start, dit is speciaal bedoeld voor de ongeoefende wandelaars/sters en ook voor de jeugdigen.

X-loop (10 km): In samenwerking met “Iedereen Kan Sporten” biedt de Melderslose Kennedymars ook X-loop wandelaars de mogelijkheid om aan de 10km mars deel te nemen. Dit is speciaal voor wandelaars met extra begeleiding. De X-loop wandelaars kunnen zich melden in de speciaal ingerichte en herkenbare tent. Het is een wandeltocht over een afstand van 10 km door Melderslo, de finish moet voor 20.00u gepasseerd zijn.