Sponsoring

De Venrayse Singelloop is een mooi loopevenement en wil graag jaarlijks terugkeren. We zijn hard bezig om het voor zowel de lopers en wandelaars maar ook zeker voor de toeschouwers een gezellig, feestelijk en sportief evenement te maken. Het is daarom zeer belangrijk dat het evenement door veel bedrijven en instantie’s gedragen wordt en dat er een groot maatschappelijke belangstelling is. Mede dankzij uw financiële steun zijn we al een flink stuk op weg en hebben we mogelijkheden. Daarnaast hopen we ook het Jeugdsportfonds een mooi geldbedrag te kunnen overhandigen.

Zonder de steun van onze sponsoren is dit niet mogelijk en willen daarom graag ons sponsorbestand uitbreiden met sponsoren, die de Venrayse Singelloop een warm hart toedragen.

Wij bieden diverse sponsorcontracten, waarbij de nadruk kan liggen op faciliteiten voor uw werknemers, publicatie en uitingen, sponsorbijeenkomsten of een combinatie hiervan. Ook is maatwerk zeker geen probleem. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om “actief” te sponseren door deel te nemen aan de  Bedrijvenloop. Dat houdt in dat in teams van maximaal 5 medewerkers u meedoet aan de Venrayse Singelloop. Ook daarvoor zijn er verschillende pakketten en mogelijkheden voor u als bedrijf en voor uw medewerkers.
Mocht u interesse hebben, neem dan graag contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@venraysesingelloop.nl.

Terug naar startpagina ⇑