’t Nest

Samen zijn we ’t Nest

Een vogelnest is opgebouwd uit vele takjes. Een waar kunstwerk, als basis voor jong leven. Wij zijn zo’n nest. Een plek waar ‘samen’ zorgt voor een stevige basis. Waar leven tot bloei komt. Waar we met vallen én opstaan zorgen dat iedereen uitvliegt.

Dag in, dag uit. Vlieg jij ook mee?

Kinderopvang ’t Nest biedt kinderopvang op 30 locaties in de gemeenten Venray en Horst aan de Maas. We vinden het belangrijk om opvang dichtbij huis te bieden: onze medewerkers weten wat er in de buurt van hun locatie leeft en speelt. We zijn er bij en doen mee. Dat is voor ons één van de redenen om sponsor te zijn van de BambinoRun en KidsRun van de Singelloop.

Een gezonde basis

We vinden het belangrijk om kinderen een gezonde basis mee te geven. Gezonde voeding is van groot belang voor zowel de fysieke als de mentale ontwikkeling van kinderen. Het is de brandstof en energieleverancier voor al hun dagelijkse activiteiten. Kinderen die gezond eten en genoeg bewegen zijn minder vaak ziek, kunnen zich beter concentreren, zitten lekkerder in hun vel en hebben minder kans op overgewicht.

Op onze locaties zorgen we daarom voor gevarieerd en gezond eten en geven we kinderen water. Maar een gezonde basis creëer je niet alleen door gezonde voeding; genoeg beweging is daarvoor ook erg belangrijk.

Het belang van bewegen

Evenwichtig eten en voldoende lichaamsbeweging dragen bij aan een gezond gewicht. Lekker bewegen is goed voor de lichamelijke ontwikkeling van het kind. In ons activiteitenaanbod neemt het bewegen en het bieden van motorische activiteiten, bijvoorbeeld door buitenspelen, een belangrijke plek in. Met voldoende beweegmogelijkheden en een extra activiteitenaanbod voor kinderen, zowel binnen als buiten, draagt Kinderopvang ’t Nest bij aan het verbeteren of handhaven van de lichamelijke fitheid van het kind.

Wij zijn trots om sponsor te zijn van de Singelloop. Wil jij meer weten over onze kinderopvang? Bekijk dan onze website www.kinderopvanghetnest.nl.