Theo van Stokkem

Hallo, ik wil me graag als nieuw bestuurslid van de stichting Venrayse Singelloop voorstellen. Mijn naam is Theo van Stokkem, 65 jaar oud en getrouwd met Truus, vader van zoon Rik en dochter Loes. Ik ben 40 jaar werkzaam geweest bij de Koninklijke Marechaussee en ben in 2011 met functioneel leeftijdsontslag gegaan.

Ik heb altijd veel aan sport gedaan. Begonnen met judo en vervolgens ben ik gaan voetballen. Tijdens mijn voetballoopbaan ben ik vrijwilliger geworden bij de voetbalvereniging SV Venray. Op dit moment ben ik wedstrijdsecretaris voor alle jeugd- en seniorenelftallen.  Een behoorlijke klus maar het is leuk om actief bezig te zijn in het verenigingsleven.

Daarnaast ben ik voorzitter van de toernooicommissie SV Venray en samen met de commissieleden organiseer ik ieder jaar het schoolvoetbaltoernooi voor basisscholen in de gemeente Venray en twee volledig verzorgde voetbalweekenden voor meisjes en jongens. Na mijn actieve carrière als voetballer ben ik mij meer gaan interesseren  voor de hardloopsport. Ik heb bij de atletiekvereniging Venray de Start to Run training gevolgd en nu loop ik voor mezelf 2 á 3 keer in de week een half uurtje in de Venrayse bossen. Echte lange afstanden zitten er voor mij niet meer in maar ik geniet elke keer weer van mijn training.

Ondanks mijn andere vrijwilligerswerk heb ik nog wel wat uurtjes vrij en vind ik het leuk om ook voor de Venrayse Singelloop actief bezig te zijn als bestuurslid.  Ik ga me voornamelijk bezig houden met de inrichting van het plein, vertrek en finish van de Singelloop. Hopelijk gooit het coronavirus dit jaar geen roet in het eten en kan dit jaar de Singelloop gewoon doorgang vinden. Ik heb er in ieder geval zin in om er weer een mooi evenement van te maken!