Verdien een Tientje voor je (verenigings-)vriendje!

GlaswebVenray is een burgerinitiatief en heeft ten doel om in de gehele gemeente Venray glasvezel aan te leggen. Wij zijn een Coöperatie zonder winstoogmerk en met een sociaal maatschappelijk hart.

In de loop van 2019 zijn alle kerkdorpen van de gemeente Venray voorzien van glasvezel. Nu wil GlaswebVenray verder gaan in de wijken en biedt daarvoor verenigingen in Venray de mogelijkheid om een extraatje te verdienen.

Dit betekent dat zij zich naast het aanleggen van het glasvezelnetwerk inzetten voor lokale maatschappelijke doelen. Zij streamen onder andere evenementen via hun eigen GlaswebVenray TV kanaal. Maar zij dragen ook onze vereniging een warm hart toe.

Iedereen die binnen de wijken van de gemeente Venray woont en zich aanmeldt voor een glasvezelabonnement kan eenmalig € 10,- schenken aan een stichting of vereniging uit Venray naar keuze. Oftewel een “Tientje voor je (verenigings-)vriendje.

Dús draagt u net als GlaswebVenray onze vereniging een warm hart toe? En meldt u zich aan als klant bij GlaswebVenray? Stuur dan tegelijk ook een mailtje naar info@glaswebvenray.nu o.v.v. ‘Tientje voor een Vriendje’. Vermeldt in deze mail duidelijk uw postcode plus huisnummer en dat u het tientje aan onze vereniging ‘Stichting Venrayse Singelloop’ wilt schenken. GlaswebVenray zal dit dan registreren en zodra we bij voldoende aanmeldingen gaan uitrollen zullen we dit bedrag ook aan de vereniging uitkeren. Samen sterk !

Alvast bedankt voor uw steun!