Verkeer en meer

vem_titel_still_1

Op 6 oktober zijn de singels eenrichtingsverkeer van 12:00 tot 15:00 uur. Het verkeer rijdt tegen de klok in, d.w.z. uitgaand verkeer alleen linksom en inkomend verkeer alleen rechtsom op de singels. De aanwezige verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen leiden.

Voor de bewoners Raadhuisstraat en Jerusalem Staete geldt dat zij tussen 12:30 en 14:30 uur hinder ondervinden van de verkeerssituatie. De Raadhuisstraat is dan eenrichtingsverkeer voor inkomend verkeer. Uitgaand verkeer uit de Raadhuisstraat kan alleen via de Stationsweg het centrum verlaten. De rotonde bij Jan Linders is gesloten voor uitgaand verkeer.

Direct na de laatste loper op de 10 km (verwachting 14.30 u) zal de Raadhuisstraat weer volledig opengesteld zijn voor verkeer. De aanwezige verkeersregelaars zullen het verkeer in goed banen leiden.

Voor de bewoners Merseloseweg en invalswegen Merseloseweg geldt dat de Merseloseweg vanaf de Westsingel tot aan de Deken Thielenstraat tussen 11:00 tot 15:00 uur NIET voor verkeer toegankelijk is. Inkomend en uitgaand verkeer kan alleen via de Hoenderstraat of Kempweg in de buurt van de Merseloseweg komen. Het verkeer op het kruispunt Merseloseweg # Langeweg en kruispunt Merseloseweg # Kruitweg / Deken Thielenstraat en rotonde Westsingel / Merseloseweg zal met behulp van verkeersregelaars in goede banen geleidt worden.

Excuses voor het ongemak, maar bedankt voor uw begrip.

ย 

Terug naar startpagina โ‡‘