Voorbereidingen lustrumeditie Venrayse Singelloop in volle gang!

Na het succes van de vierde editie van de Venrayse Singelloop op 1 oktober 2017, zijn inmiddels de voorbereidingen voor dit jaar alweer in volle gang. Dit jaar wordt een speciaal jaar, het is namelijk het eerste lustrum voor de Venrayse Singelloop. Het evenement en tevens de stichting vieren dit jaar haar vijfjarig bestaan op zondag 7 oktober 2018!

Tijdens de 5e Venrayse Singelloop kun je deelnemen aan alle welbekende routes. Onder ‘inschrijvingen‘ vind je terug voor welke lopen je je aan kunt melden. De voorinschrijvingen starten op dinsdag 1 mei.

Het afgelopen jaar is het bestuur uitgebreid met een drietal personen. Bianka Mulders neemt de taken met betrekking tot de lopen voor de kinderen op zich, Piet van de Ven richt zich op het parcours en Sanne Mulder zorgt voor Communicatie & PR. Kijk hiervoor op de pagina over het bestuur.

Wat we allemaal precies gaan doen op het plein en rondom de organisatie op zondag 7 oktober laten we nog even een verrassing. Wel willen we iedereen alvast meegeven dat er een mooi shirt is ontworpen voor de lustrumeditie en dat er ook nieuwe medailles zijn. We houden iedereen op de hoogte, stay tuned!