Podotherapie Boot de Vocht Wandeltocht 5 km

Het 5 km parcours gaat grotendeels over de Singels en voor een klein gedeelte door de straten van het centrum. Deze afstand is bij voorkeur geschikt voor de beginnende wandelaar of voor gezinnen met kinderen. Wij gaan dit jaar kijken of wij de route nog interessanter kunnen maken voor de kinderen.

De deelnemers aan deze afstand zullen ook een bezoek brengen aan de centrale rustplaats De Bouledrome.

De routes zijn zo op elkaar afgestemd dat wandelaars en hardlopers elkaar zien op de Oost-, Zuid-, en Westsingel.

De starttijd is om 11.15 uur.  Wij starten gezamenlijk. Dit is noodzakelijk in verband met het strakke tijdschema op deze dag. Wij starten dus gezamenlijk maar vervolgens kunt op eigen tempo de gekozen afstand wandelen, het is dus geen groepswandeling. De sluiting voor alle wandelafstanden is om 14:45 uur. Ook de deelnemers aan de 10 km tocht zullen om 11.15 uur starten.

Aparte finish-boog voor de wandelaars.  Net als het vorig jaar komen de wandelaars bij binnenkomst  door een aparte finish- boog en kunnen dan de welverdiende medaille in ontvangst nemen.

Het inschrijfgeld: Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving € 4,50 en bij daginschrijving € 6, =. Wij verzoeken de wandelaars om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving dit om drukte op deze dag zoveel als mogelijk te beperken. De voorinschrijving sluit op vrijdag 4 oktober om 18.00 uur. Schrijf je echter bij voorkeur uiterlijk vrijdag 20 september in dan krijgt u uw startbewijs thuis gestuurd.

Voor eventuele vragen over de wandeltochten kunt u een mail sturen naar Michel Thomassen (bestuurslid)  m.thomassen@venraysesingelloop.nl

Terug naar startpagina ⇑