Podotherapie Boot de Vocht Wandeltocht 10 km

 

Deels vernieuwde route

Net als in 2017 komt de 10 km ook weer terug in het programma van 2018.  Het 10 km parcours gaat ook over de Singels maar men doet ook gebieden buiten de Venrayse Singels aan. De routes zijn zo op elkaar afgestemd dat wandelaars en hardlopers elkaar zien op de Oost-, Zuid-, en Westsingel. Dit zal voor een extra sfeer zorgen voor zowel de wandelaars als de hardlopers. De controle en rustpost is bij de geweldige locatie van Bouledrome Venray waar ook voldoende sanitaire voorzieningen zijn.

De starttijd is om 11.15 uur.  Wij starten gezamenlijk. Dit is noodzakelijk in verband met het strakke tijdschema op deze dag. Wij starten dus gezamenlijk maar vervolgens kunt op eigen tempo de gekozen afstand wandelen, het is dus geen groepswandeling. De sluiting voor alle wandelafstanden is om 14:45 uur.  Ook de deelnemers aan de 5 km tocht zullen om 11.15 uur starten.

Aparte finish-boog voor de wandelaars. Net als het vorig jaar komen de wandelaars bij binnenkomst  door een aparte finish- boog en kunnen dan de welverdiende medaille in ontvangst nemen.

Het inschrijfgeld: Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving € 4,50 en bij daginschrijving € 6, =. Wij verzoeken de wandelaars om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving dit om drukte op deze dag zoveel als mogelijk te beperken. De voorinschrijving sluit op vrijdag 5 oktober om 18.00 uur. Schrijf je echter bij voorkeur uiterlijk vrijdag 21 september in dan krijgt u uw startbewijs thuis gestuurd.

Voor eventuele vragen over de wandeltochten kunt u een mail sturen naar Michel Thomassen (bestuurslid)  m.thomassen@venraysesingelloop.nl

Terug naar startpagina ⇑