Wethouder Jan Loonen geeft het startschot van de Boot de Vocht wandeltocht van 20 km

Zondag 7 oktober vindt de 5e editie van de Venrayse Singelloop plaats, het eerste lustrum!

In 2015 hebben wij ons programma uitgebreid met wandeltochten, onder de naam Boot de Vocht Wandeltochten, zodat ook de vele wandelaars onder ons kunnen genieten van ons evenement in en rond het centrum van Venray.

Wethouder Jan Loonen zal samen met Ine Boot het startschot geven van de 20 km die om 09.40 uur start. Jan Loonen is een echte wandelliefhebber. Hij loopt al jaren de Nijmeegse vierdaagse en dan natuurlijk de langste afstand t.w. 50 km per dag. Vanaf de uitbreiding van ons evenement met de wandeltochten was hij ook elk jaar van de partij en ook dit jaar zal hij na het startschot de 20 km lopen.

Hebt u zich nog niet ingeschreven doe dit dan binnenkort. De voorinschrijving sluit op vrijdag 5 oktober om 18.00 uur. Schrijf je echter bij voorkeur voor vrijdag 21 september in dan krijgt je jouw startbewijs thuis gestuurd.

Na-inschrijving:
U kunt zich nog op zondag 7 oktober inschrijven tot maximaal een half uur voor de start van het betreffende onderdeel. Zorg dat u op tijd bent want wij hebben een zeer strakke tijdsplanning.

U kunt zich inschrijven via de link. https://www.venraysesingelloop.nl/inschrijving-wandeltocht/

Wandelcommissie Venrayse Singelloop