Bax Financieel Advies X-loop

Voor het vierde jaar zal de X -Loop op het programma staan van de Venrayse Singelloop. De X-Loop is de loop voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap.

Waarom X– Loop? de X staat voor eXtra aandacht, eXtra zorg, eXtra hulp enz. en hiermee willen wij de gehandicapten sport voorzien van een positieve impuls en de sporter niet voorzien van een negatief etiket.

De afstand is: 0,8 km. De X-Loop leent zich niet voor wheelers en rolstoelers, deze zijn welkom om mee te doen aan de wandeltocht van 5 km. Verder is het ook vrij om mee te lopen met de reguliere Singelloop of 1 van de 4 wandeltochten van de Venrayse Singelloop 5 km, 10 km, 15 km  of 20 km (Alleen de 5 km wandeltocht is geschikt voor rolstoelers en wheelers, de overige wandelafstanden niet). Ben je afhankelijk van een buddy? Dat is geen probleem, deze buddy kan gratis meelopen!

Je ontvangt bij deelname:
– herinneringsmedaille

Ga jij deze uitdaging aan? schrijf jullie in en doe mee aan de Bax Financieel Advies X-Loop. (inschrijven klassikaal of met sportclub is ook mogelijk , neem contact op met Bianka Mulders via b.mulders@venraysesingelloop.nl  voor meer informatie)

Terug naar startpagina ⇑